چهارمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان در سال 98 امروز ششم اسفندماه برگزارشد
دکتر بهرامی نژاد رئیس مجموعه شبکه بهداشت و درمان ضمن اشاره به تاریخچه کروناویروس ، گروه های در معرض خطر و راه های پیشگیری از ابتلاء به بیماری ها افزود: تا این لحظه در شهرستان مورد مشکوک به کرونا وجود نداشته است. وی عنوان کرد: کاهش رفت و آمدهای غیرضروری و تجمعات، حذف دست دادن و روبوسی کردن ، رعایت موارد بهداشت فردی مانند شستشوی دست ها از اقدامات مهم در زمینه پیشگیری از ابتلا به بیماری های ویروسی می باشد.

فرماندار شهرستان با تقدیر از اقدامات شبکه بهداشت و درمان نسبت به آموزش و اطلاع رسانی در خصوص بیماری کرونا، ضمن دعوت مردم به حفظ آرامش، درخواست مراجعه به فضاهای تخصصی تبلیغاتی حوزه سلامت جهت اخذ مطالب صحیح (از جمله سایت آوای سلامت) و لزوم رعایت بهداشت فردی را در جمع روسای ادارات مطرح نمود. وی گفت: استفاده از ظرفیت ارزشمند موجود در شوراها و دهیاری ها جهت اهمیت به موضوع کرونا و رعایت بهداشت بیش از گذشته، باید مدنظر قرار گیرد.

مهندس رسولی مقدم عنوان کرد: اسفندماه با شروع ایام مسافرت های نوروزی، پیگیری ایجاد رفاه و امنیت مردم در جاده ها، زیارتگاه ها و فضاهای تفریحی از اهمیت بالایی برخوردار است. هم چنین کنترل کیفیت و سلامت آب شهرستان همچون گذشته با ارزش بوده و بصورت مداوم مورد پایش قرار می گیرد. شهردار سرایان با اشاره به جمع آوری 27 قلاده سگ از سطح شهرستان افزود: بزودی سگ های جمع آوری شده تعیین تکلیف خواهند شد. مطلبی پور از اختصاص فضای تبلیغاتی سطح شهر بصورت رایگان به حوزه بهداشت و درمان خبر داد و افزود: شهرداری نهایت همکاری در راستای پیشگیری و آموزش بیماری کروناویروس را خواهد داشت.

1398/12/06