مصاحبه با رئیس شبکه بهداشت و درمان در خصوص اقدامات مقابله با کرونا در هفته اول فروردین 99
دکتر حسن بهرامی نژاد با نثار درود و صلوات به روان پاک و پرفتوح حضرت امام خمینی (ره) و شهیدان انقلاب و آرزوی سلامتی و طول عمر برای مقام عظمای ولایت و توفیق روزافزون برای دولتمردان، آغاز سال نو و بهار طبیعت را به عموم شهروندان سرایان تبریک گفت.

وی درخصوص اقدامات صورت گرفته در حوزه بهداشت و درمان شهرستان سرایان نسبت به مقابله با بیماری کرونا ویروس افزود: از بیست و نهم اسفندماه لغایت نهم فروردین ماه، 124 مورد بازدید از اماکن عمومی ، 170 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، 8 مورد بازدید از منازل بیماران مشکوک و بیماران مثبت و تعداد 5 گشت مشترک با نمایندگان ادارات توسط واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت انجام گرفته است.وی با اشاره به خریداری 10 سری تجهیزات گندزدایی شامل: سمپاش و لباس های حفاظتی ، جهت گندزدایی روزانه مراکز خدمات جامع سلامت ، از راه اندازی نهضت مردمی مقابله با کرونا با همکاری خانه مشارکت مردم در سلامت و کانون سلامت محلات خبر داد و گفت: این نهضت با هدف آموزش و فعالیت داوطلبانه در واحدهاس صنفی، به جهت آموزش موارد بهداشتی در اسفندماه آغاز به کار نموده و دارای 37 عضو ثابت می باشد. وی ضمن تقدیر از اعضای ستاد شهرستانی مقابله با کرونا و تشکیل هفت جلسه مستمر درخصوص پیگیری مسائل و مشکلات بهداشتی ، از غربالگری 87 درصد خانوارهای شهرستان در خصوص آموزش و معرفی ویروس کرونا به صورت تلفنی اظهار امیدواری کرد و گفت: دوره دوم غربالگری از نهم فروردین ماه آغاز شده که نیازمند همکاری و پاسخگویی مردم عزیز شهرستان می باشد.

دکتر بهرامی نژاد در ادامه افزود: علاوه بر مصاحبه با صداوسیما و بازدید از چهار محور کنترل تب سنجی در شهرستان، اطلاعیه ها، اخبار و مطالب آموزشی به صورت گسترده از طریق فضای مجازی و با نصب بنر و توزیع پوسترهای گوناگون در سطح شهرستان ارائه می شود.مراکز ، خانه های بهداشت و بیمارستان به صورت روزانه گندزدایی شده، فایل های صوتی با ارائه توصیه ها و آموزش های مناسب در فواصل زمانی معین، ارسال می گردد.هم چنین هشدارهای بهداشتی از طریق بلندگوی مساجد و خودروهای شهرداری و سپاه در سطح شهرها و روستاها به طور متناوب به اطلاع مردم می رسد.

امیدواریم با رعایت نکات بهداشتی و ارائه آموزش های صحیح به عموم و با سکونت مردم عزیز در منزل و اجتناب از سفر در ایام تعطیلات نوروزی، از شیوع بیشتر ویروس کرونا جلوگیری کنیم.

1399/01/10