اعلام پایان فاز دو غربالگری فردی کووید 19 در شهرستان سرایان

مهندس حجتی رئیس مرکز بهداشت شهرستان با بیان نکات ذیل به تشریح برنامه فاز دو غربالگری فردی کووید 19 شهرستان سرایان پرداخت.

• فاز دو غربالگری فردی کووید 19 از تاریخ 23/1/99 آغاز و در تاریخ 28/2/99 در شهرستان سرایان با پوشش 100 درصدی جمعیت و کسب مقام دوم استان پایان یافت.

• 60 نفر از پزشکان، بهورزان، ماما مراقبین و مراقبین سلامت در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، خانه های بهداشت روستایی و پایگاه های سلامت شهری در این برنامه فعالیت داشتند.

• 26400 نفر از جمعیت بالای 15 سال شهرستان طی بیش از 11 هزار تماس تلفنی از نظر علائم بیماری بررسی و درصورت نیاز راههای پیشگیری از بیماری و روشهای ضد عفونی سطوح آموزش داده شدند.

• 1036 مورد از بیماران مشکوک، مثبت و اطرافیان موارد مثبت مورد پیگیری و مراقبت قرار گرفتند.

• 181 مورد نیازمند مراقبت و استراحت در منزل تشخیص داده شدند.

• 50 مورد به مراکز 16 یا 24 ساعته ارجاع داده شدند.

• از 147 مورد نمونه آزمایشگاهی کرونا گرفته شد.

• 10 مورد ابتلای مثبت در فاز دو غربالگری فردی کووید19 کشف گردید.

در پایان از مشارکت بسیار مطلوب مردم فهیم شهرستان که با سعه صدر به سوالات همکاران مرکز بهداشت پاسخ دادند و ما را در دستیابی به این موفقیت یاری نمودند و همچنین از زحمات خالصانه و بی دریغ همکاران گرانقدر شبکه بهداشت و درمان در ارائه خدمات با کیفیت و با سرعت بسیار مطلوب به عموم مردم (علی رغم همزمانی با ماه مبارک رمضان)، تقدیر و تشکر می گردد.

1399/03/03