دیدار مسئولین شهر سه قلعه با رئیس شبکه بهداشت و درمان سرایان

بیست و هفتم خردادماه ، امام جمعه، اعضای شورا و شهردار سه قلعه با حضور در شبکه بهداشت و دیدار با رئیس شبکه خواستار پیگیری مطالبات خود شدند. در این جلسه شبانه روزی شدن مرکز خدمات جامع سلامت، افزایش روزهای فعالیت آزمایشگاه و دندان پزشک از جمله درخواست های نمایندگان شهر سه قلعه بود.

دکتر بهرامی نژاد رئیس شبکه بهداشت و درمان ضمن تقدیر از پیگیری مستمر مطالبات ، عنوان کرد: از اول تیرماه با حضور پرستار در شیفت عصر جهت مرکز خدمات جامع سلامت ، اقدامات پرستاری در مرکز ارائه خواهد شد.درخصوص فعالیت آزمایشگاه ، هم اکنون چهار روز در سه قلعه خدمات آزمایشگاهی فعال است، امیدواریم بزودی شاهد افزایش آن به پنج روز باشیم. با توجه به اینکه تخصیص نیروی دندان پزشک به ازای هر 15 هزار نفر ، یک پزشک می باشد در حال حاضر دو دندان پزشک در شهرستان حضور دارند و امکان افزایش تعداد روزهای حضور آنان در سه قلعه نیست. با اطلاع رسانی مناسب به مردم عشایر منطقه سه قلعه، می توانیم از اتلاف وقت این عزیزان جلوگیری نموده و خدمات با کیفیت در روزهای تعیین شده ارائه دهیم.

1399/03/29