دکتر بهرامی نژاد: مسئولین شهرستان و پرسنل شبکه بهداشت و درمان باید پیشتاز در فرهنگ استفاده از ماسک باشند

هشتم تیرماه، کمیته علمی اجرایی کرونا با حضور رئیس شبکه، رئیس مرکز بهداشت ، سرپرست بیمارستان امام علی (ع) و کارشناسان ستادی در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار شد. دکتر بهرامی نژاد ضمن تبریک پیشاپیش به مناسبت میلاد باسعادت امام رضا (ع) ، با اشاره به آخرین دستورالعمل های وزارت بهداشت درخصوص بیماری کرونا گفت: رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک در تجمعات، مراکز سر پوشیده و مراکز درمانی در حال حاضر بهترین راه جلوگیری از شیوع بیماری در سطح جامعه است، ضروری است مسئولین شهرستان و پرسنل حوزه بهداشت و درمان با رعایت این موارد، در ایجاد فرهنگ مناسب پیشتاز باشند. وی با تقدیر از همکاری شبانه روزی کادر بهداشت و درمان، عنوان کرد: ملاک عمل در اطلاع رسانی و آموزش، آخرین دستورالعمل های دریافتی خواهد بود. با توجه به قرار گرفتن شهرستان در وضعیت سفید، برای حفاظت بیماران و کادر درمان، ورود همراهی بیمار به بیمارستان بدون ماسک ممنوع می باشد. مهندس حجتی رئیس مرکز بهداشت شهرستان با ارائه آماری درخصوص تعداد مبتلایان و مناطق آلوده به کرونا در شهرستان، دستورالعمل جدید نمونه گیری از موارد سرپایی کرونا را در جلسه قرائت نمود. دکتر رجبی سرپرست بیمارستان امام علی (ع)، با اشاره به نبود زیرساخت مناسب جهت نگهداری بیماران کرونایی در بیمارستان (بدلیل مشکلات ساختمانی، کمبود فضا، نبود متخصص عفونی و دستگاه سی تی اسکن) ، از فعال سازی شیفت عصر جهت بیماران سونوگرافی خبر داد و گفت: برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی و جلوگیری از تجمع بیماران، شیفت عصر رادیولوژی فعال شده و امیدواریم با مدیریت پذیرش بیماران در کلینیک، از ازدحام و شلوغی مراجعین جلوگیری کنیم.

در خاتمه جلسه پس از بررسی پیشنهادات و عملکرد واحدهای بهداشتی و درمانی، دکتر بهرامی نژاد عنوان کرد:شروع موج بعدی کرونا در پاییز پیش بینی شده، لازم است ضمن مدیریت تجهیزات مصرفی، نوبت دهی مراجعین کلینیک با رعایت فاصله زمانی مناسب انجام شود. وی گفت: در حال حاضر با توجه به وضعیت شهرستان تا پایان هفته، تالارها جهت برگزاری مناسبت ها به شرط رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از 50 درصد ظرفیت تالار، فعال می باشد. در صورت تغییر رنگ منطقه، هشدارهای لازم مجددا اطلاع رسانی خواهد شد.

1399/04/09