اسامی پرستاران نمونه شهرستان سرایان اعلام شد

به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار طی مراسمی با حضور برخی از روسای ادارات و پرستاران و خانواده ایشان در سالن ورزشی ملت سرایان، ضمن قدردانی از تلاش کادر بهداشت و درمان در دوره بیماری کرونا و تجلیل از ایثارگری آنها، اسامی پرستاران نمونه شهرستان اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سرایان؛ دکتر حسن بهرامی نژاد ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار گفت: اهمیت نقش پرستار در فرآیند درمان بر هیچ کس پوشیده نیست. اما نکته ای که همه بیماران پس از ترخیص درباره شغل و ویژگی پرستار خوب بیان می کنند؛ علاوه بر دانش، مولفه های دلسوزی، مهربانی و صبر است که این شغل را نسبت به سایر شغل ها متمایز می نماید.

دکتر بهرامی نژاد در ادامه گفت: رعایت خوش رویی و اخلاق حرفه ای از سوی پرستاران با بیماران، باعث برتری یک مرکز درمانی نسبت به سایر مراکز درمانی خواهد شد. لذا پرستاران ما می توانند با الگوگیری از حضرت زینب (س) در صبر و خوش گویی، منزلت معنوی جایگاه خود را ارتقاء دهند.

در این مراسم ضمن اجرای برنامه های متنوع از قبیل برنامه تقلیدصدا توسط گروه هنری سلیمان تروند، اجرای مسابقه بین زوجین حاضردر سالن و سخنرانی مسئولین شهرستانی، در پایان از پرستاران نمونه تجلیل و هدیه ای به رسم یادبود به آنها اهدا شد.

اسامی پرستاران نمونه شهرستان سرایان به شرح ذیل است:

پرستاران منتخب حوزه درمان:

آقای سعید عطایی؛ پرستار نمونه معرفی شده به استان

خانم ملیحه سادات قطبی؛ پرستار نمونه معرفی شده به استان

پرستاران نمونه شهرستانی:

سرکار خانم زهرا خمسائی

سرکار خانم نسرین مصطفی زاده

سرکار خانم فهیمه عربی

سرکار خانم فاطمه فخار

سرکار خانم فاطمه سادات اکبری نژاد

پرستاران منتخب حوزه اورژانس 115:

1. جناب آقای حسین بادیه نشین؛ پرستار نمونه استانی