اجرای برنامه مکمل یاری (آهن و ویتامین دی) در دبیرستان دخترانه کرامت

بیست و سوم آذرماه افتتاحیه طرح مکمل یاری (آهن و ویتامین دی) با حضور روسای ادارات شبکه بهداشت، آموزش و پرورش و کمیته امداد در دبیرستان دخترانه کرامت سرایان انجام گرفت. در این برنامه دکتر بهرامی نژاد رئیس شبکه بهداشت و درمان ضمن معرفی طرح مذکور و بیان اهمیت مصرف ریزمغذی ها، درخصوص فقر آهن گفت: نیاز روزانه دختران گروه سنی 14 تا 18 سال، 15 میلی گرم می باشد. وی با بیان اینکه منابع غذایی آهن شامل جگر، غذاهای دریایی، گوشت قرمز، مرغ، حبوبات و غلات است گفت: علل فقر آهن، از دست دادن آهن و مصرف ناکافی مواد غذایی حاوی آهن است. علائم و نشانه های فقر آهن شامل کم خونی، رنگ پریدگی، تپش قلب، خستگی زودرس و تنگی نفس است. در ادامه برنامه ضمن توزیع مکمل و کارت های برنامه در بین دانش آموزان دوره دوم متوسطه، اطلاعات عمومی آنها در خصوص فقر آهن و نحوه مصرف مکمل ها سنجیده شد و به تعدادی از آنها جوایزی اهدا گردید.

1400/09/23