حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر جواد اکبری مطلق در شهرستان سرایان

بیست و هشتم آذرماه دکتر بهرامی نژاد در جلسه ای با حضور همکاران حوزه نهاد رهبری دانشگاه؛ گزارشی از اقدامات صورت گرفته در حوزه بهداشت و درمان را ارائه داد. در ادامه دکتر اکبری مطلق سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه؛ نیز ضمن تسلیت ایام وفات حضرت فاطمه الزهرا (س)؛ در جمع بهورزان و مراقبین سلامت شهرستان با اشاره به موقعیت مناسب سرایان در حوزه بهداشت و درمان از حیث برخورداری از امکانات مطلوب عنوان کرد: در روایات متعدد به همراهی بیماران تاکید فراوان شده است، لازم است این نگاه معنوی توسط یکایک شما مدافعان سلامت مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه در نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه‌، برنامه ریزی خدمت رسانی فرهنگی بصورت یکسان در سطح استان انجام می شود گفت: تفاوتی بین کارکنان و دانشجویان مرکز استان با کارکنان و دانشجویان سایر شهرستان ها وجود ندارد، آنچه اهمیت دارد اقدامات و برنامه های فرهنگی_اخلاقی است که یصورت مستمر در دستور کار نهاد قرار دارد.

سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از ستاد شبکه بهداشت، بخش های بستری بیمارستان امام علی (ع)، کلینیک تخصصی و فضای اختصاصی دستگاه اکسیژن ساز بازدید نمود.

1400/09/28