صبح امروز؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به سرایان سفر کرد

دکتر موسوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به همراه سایر معاونین ؛ در اولین سفر خود به سرایان؛ ضمن آغاز بازدیدهای خود از روستاهای مسیر ورودی شهرستان سرایان از قبیل چاه طالب و چاه غیاث جهت ارزیابی میزان واکسیناسیون، سنجش میزان آمادگی و سرعت عمل حضور اورژانس 115 جهت ارزیابی وضعیت بیمار فرضی و در نهایت بازدید از نحوه ارائه خدمات در مرکز خدمات جامع سلامت شهری سه قلعه با ورود به شهر سرایان، از بیمارستان امام علی ع بازدید کرد.

در این بازدید ضمن بررسی وضعیت تجهیزات و نیروی انسانی بخش های بستری، رضایتمندی مراجعین و متخصصین مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت.

در ادامه پس از حضور فرماندار شهرستان، از دستگاه اکسیژن ساز و کلینیک تخصصی بیمارستان بازدید شد.

دکتر موسوی در این بازدید با اشاره به اقدامات اخیر در حوزه بهداشت و درمان شهرستان از قبیل توزیع متخصصین و اختصاص دستگاه اکسیژن ساز با برند معتبر، عنوان کرد: بزودی با تجهیز کلینیک، شاهد بهره برداری این پروژه بزرگ در شهرستان خواهیم بود.

1400/09/30