حضور سر زده مدیر مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از پایگاه های اورژانس شهرستان سرایان
عصر دیروز هفدهم فروردین 1401؛ مدیرمرکز حوادث وفوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به سرایان سفر کرد.
دکتر حسینی مدیرمرکز حوادث وفوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به همراه هیئت همراه
جناب آقای علیرضاعباسی معاون محترم عملیات اورژانس پیش بیمارستانی و
جناب آقای حسین مهرانپور
معاون محترم اجرایی اورژانس پیش بیمارستانی با ورود به شهر سرایان، از مرکز فوریتهای115 شهر سرایان وبرخی پایگاه های تابعه بازدید کردند.
ایشان دراین بازدیدضمن تبریک سال نو و خداقوت به همکاران به بررسی وضعیت تجهیزات ونیروی انسانی پرداختند.
و جذب اعتبار به میزان 500میلیون تومان توسط خیرین گرامی،جهت تکمیل ساختمان های اورژانس چاه طالب و دوست آباد ، عنوان کرد: بزودی با جذب اعتبارهای لازم، شهرستان سرایان شاهد بهره برداری این دو پایگاه خواهیم بود.
در پایان این دیدار از برخی همکاران فوریت های پزشکی توسط جناب آقای دکتر حسینی با اهداء لوح یادبودی، تقدیر و تشکر به عمل آمد.

1401/01/18