گزارش طرح سلامت نوروزی و طرح تشدید ماه مبارک رمضان واحد بهداشت محیط
تمامی مراکز تهیه و تولید و عرضه مواد غذایی ، اماکن عمومی، بین راهی ،مراکز اقامتی در طرح تشدید نظارتی سلامت نوروزی و طرح تشدید ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ تحت نظارت و بازرسی دقیق بازرسین بهداشت محیط شهرستان قرار گرفتند .

تمامی مراکز تهیه و تولید و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی، بین راهی، مراکز اقامتی در طرح تشدید نظارتی سلامت نوروزی و طرح تشدید ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ تحت نظارت و بازرسی دقیق بازرسین بهداشت محیط شهرستان قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان با توجه به تقارن زمان اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان در سال جاری، کارشناسان بهداشت محیط به صورت هدفمند بازرسی و نظارت خود را در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس با هدف تامین امنیت غذایی و بهداشت همشهریان عزیز اجرا کردند.
این طرح همزمان با سراسر کشور از ۱۵ اسفند با مشارکت بازرسین واحد سلامت محیط و کار شهرستان با هدف تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس آغاز و با تلاش شبانه روزی و دستیابی کامل و صد در صدی به اهداف اجرای این طرح در ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۳ پایان یافت.
گزارش طرح تشدید نظارتی طرح سلامت نوروزی و طرح تشدید ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳
تعدا د کل بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ۵۰۴ مورد ۳۸تعداد کل بازرسی از اماکن عمومی ۳۲۰ مورد
بازدید از مراکز بین راهی ۲۸ مورد ۳۸بازدید از مراکز اقامتی ۱۲ مورد
بازرسی از مساجد و اماکن متبرکه ۷۳ مورد
گشت مشترک با ادارات و سازمانها ۳۴ مورد
برخورد با دستفروشان دوره گرد ۴ مورد
استفاده از تجهیزات پرتابل بازرسی در بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و نمونه برداری مواد غذایی ۸۴۳ مورد
بازرسی از سامانه های آب ۳۴ مورد
نمونه برداری میکروبی آب آشامیدنی ۳۹ مورد کلرسنجی روزانه آب آشامیدنی جهت اطمینان از سلامت آب ۷۹۳ مورد
کشف و معدوم سازی حدود ۱۲۵ کیلو گرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته و صدور اخطاریه بهداشتی و معرفی به مراجع قضایی ۲۹ مورد
کپی لینک کوتاه خبر: